Fizetési lehetőségek

Az általad rendelt termékek kifizetésére több lehetősége is van, azt a szállító kiválasztása utána rendelés végén választhatja ki.

Banki átutalás

Ha ezt az opciót választottad, a rendelésed teljes összegét utald át a rendelés végén megadott adatokra. Ha az összeg megérkezik, mi a rendelésedet elkészítjük és az általad kiválasztott szállítás módján elindítjuk feléd.

GLS Utánvétel

Ha ezt az opciót választottad, a rendelésed GLS futárszolgálattal az általad megadott címere feladjuk és azt a futárnak tudod fizetni.

Webox Utánvétel (Csomagautomata)

Ha ezt az opciót választottad, a rendelésed Webox átvétellel az általad kiválasztott átvevő helyre feladjuk és azt az automatában tudod fizetni bankkártyával.

Webox terminálokból a nap 24 órájában, a hét minden napján, akár 7 másodperc alatt átvehető a csomag. 

PayPal

Ha ezt az opciót választottad, a rendelésed az általad kiválasztott szállítás módján elindítjuk, amint azt a PayPal rendszerén keresztül fizetted.

Kártyás fizetés

Ha ezt az opciót választottad, a rendelésed az általad kiválasztott szállítás módján elindítjuk, amint azt a PayPal rendszerén keresztül fizetted - minden a PayPal rendszere által elfogadott bankkártyával vagy hitelkártyával.


Ugrás az oldal tetjére