Szállítási információk

A megrendelt terméket több helyen is át tudod venni. Amikor egy terméket beteszel a kosaradba és a megrendelést véglegesíted, ki tudod választani az megrendelt termék átvételének módját, ahol azoknak a végleges felárát is feltüntetjük. Három lehetőség közül választhatsz:

GLS Futárszolgálat (10 000,- feletti vásárlás esetén ingyenes)

Akkor válaszd ezt a lehetőséget, ha a megrendelt terméket házhoz szeretnéd szállíttatni. Célszerű olyan címet megadni, ahol a nap nagy részét töltöd (pl. munkahely), vagy ha suliba jársz és napközben nincs otthon senki aki átvegye a csomagot, megjegyzésbe írd be hogy mikor várnád a futárt, amikor már lesz valaki a megadott címen. A csomagodat a futárnak is ki tudod fizetni készpénzben.

- Webox Személyes átvétel csomagautomatából (10 000,- feletti vásárlás esetén ingyenes)

Akkor válaszd ezt a lehetőséget, ha a megrendelt terméket személyesen, a Webox egyik általad kiválasztott csomagautomatájában szeretnéd átvenni. Oldalunkon választhatod ezt a szállítási módot, majd kiválaszthatod a neked legmegfelelőbb átvevőhelyet. A csomag mikor megérkezett a kiválasztott csomagautomatába , arról értesítést kapsz és 72 órád van annak átvételére. A csomagodat a Webox automatáinál, a csomagátvételekor is ki tudod fizetni,de ezt csak bankkártyával teheted meg!

A Webox csomagautomatákból a nap 24 órájában, a hét minden napján, akár 7 másodperc alatt átvehető a csomag!

- Személyes átvétel boltunkban a REHAB Budapet-ben,melynek címe: 1053 Budapest, Múzeum krt. 13. (ingyenes)

Személyes átvétel a központi raktárunkban, melynek címe: 1095 Budapest, Soroksári út 110.  (ingyenes) (Telefonos egyeztetés szükséges)

Akkor válaszd ezt a lehetőséget, ha a megrendelt terméket, a lehető leggyorsabban, központi raktárunkban szeretnéd átvenni. Fontos, hogy a termékért csak akkor indulj el, ha már szóltunk hogy ott van. Előfordulhat hogy a megrendelt dolog nincs a raktárunkban és oda kell szállítsuk azt. A raktárunk pontos címe: Rockstar Kft. 1095 Budapest, Soroksári út 110. Csomagodat átvételkor is fizetheted,de itt csak készpénzben.

Fontos tudnod, hogy ha rendelsz tőlünk valamit, akkor megillet az elállás joga. Ez azt jelenti, hogy a rendelésed nem jár vásárlási kötelezettséggel, tehát ha megkapod a terméket és nem tetszik, vagy nem jó a méret, akkor nyugodtan szólhatsz nekünk az ügyfélszolgálaton és mi becseréljük a terméket, vagy visszafizetjük a vételárat. A visszafizetés banki átutalással, vagy postai csekken történik választásod szerint.


Ugrás az oldal tetjére